Agencija za konsalting i menadžment “N&M” Kula, osnovana je 01.10.2007. god. Njeno osnivanje vođeno je željom i ciljem pronalaženja svog mesta u privredi grada i regiona,  kao i pružanjem doprinosa razvoju sistema bezbednosti i zdravlja na radu u punoj meri. Ova primarna delatnost se zatim proširuje na oblast zaštite od požara i zaštite životne sredine.

Usled povećanog obima aktivnosti, Agencija za konsalting i menadžment “N&M” Kula prerasta u “N&M Projekt” DOO Kula, 2016. godine. Dobra poslovna praksa stečena dotadašnjim iskustvima je održana, uz stalnu težnju za osluškivanjem i praćenjem potreba svojih korisnika.

U potpunosti smo kadrovski i tehnički opremljeni za obavljanje delatnosti i posedujemo odgovarajuće licence, rešenja, dozvole i sertifikate resornih ministarstava i Akreditacionog tela Srbije.

Kako bi udovoljili Vašim potrebama i željama u domenu gore pomenutih usluga, posedujemo pouzdane uređaje i opremu.

Nastojimo postati sinonim za standard u oblasti našeg rada, tako što ćemo biti merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim gore navedenim segmentima poslovanja. Cilj nam je da budemo klijentima prvi izbor za kontakt, zaposlenima poželjan poslodavac, a poslovnim subjektima pouzdan partner.

Vrednosti na kojima temeljimo naš uspeh su profesionalnost, uslužnost, poverenje, inovativnost, ekonomičnost, kao i razumevanje potreba naših partnera i klijenata. Sve ovo čini nas društveno odgovornom kompanijom, koja ide u korak sa održivim razvojem.

Pored prevencije, koja je ključna u obavljanju naših delatnosti, nepredvidive situacije i događaji takođe su njihov sastavni deo i zahtevaju pravovremeno reagovanje. Zato nam je izuzetno važno da našim klijentima odgovorimo na svaki poziv, što je pre moguće.